فشن فایل

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:46

فهرست مطالب

زیبایی&zwnj شناسی


ابداع و اختراع آثار هنری

طبقه&zwnj بندی هنرها

گشتالت (پیکرة محصول)

تأثیرات فیزیکی و شیمیایی محیط بر محصول

تأثیرات تولید بر محیط

نتیجه گیری

وندالیسم در جامعة تهران

روان

روان&zwnj شناسی:

روان&zwnj شناسی محیط

فیزیولوژی بینایی:

خلاصة&zwnj فیزیولوژی دریافت رنگ:

شناخت زیبایی که در زبان&zwnj های اروپایی آن را &ldquo استتیک&rdquo می&zwnj گویند معرفتی است که از زیبا، زیبایی، هنر و هنرها گفتگو می&zwnj نماید، یکی از فلاسفة آلمانی موسوم به &ldquo بائومگارتن&rdquo که از پیروان &ldquo لایب&rdquo نیز بوده برای اولین بار در تألیف خود موسوم به &ldquo استتیکا&rdquo واژة مزبور را در معنی بالا بکار برده است. در اینکه زیبا و زیبایی را چگونه و از چه لحاظ باید مورد مطالعه قرار داد، آراء مختلف وجود دارد.

روش شناخت زیبایی

روش عبارتست از مجموع وسایلی که برای رسیدن به منظور و هدفی بکار برده می&zwnj شود، هر روش علمی هم عبارت از راه&zwnj ها و اسلو&zwnj ب&zwnj هایی است که با مراعات آنها حقیقتی را بدست آورده و به مجهولی پی می&zwnj برد.

زیبا و زیبایی را می&zwnj توان از لحاظ متافیزیک، روان&zwnj شناختی، جامعه&zwnj شناسی، تاریخی، علمی و تجربی مورد مطالعه قرار داد.

ـ شناخت زیبایی از لحاظ متافیزیک قدیمی&zwnj ترین و مشکل&zwnj ترین نظریاتی را شامل می&zwnj شود که در این باب موجود است. متافیزیک یا فلسفة ما بعدالطبیعه عبارت از پی بردن به وجود مطلق و وجود فی&zwnj نفسه است. هدف این رشته دانش این است که از ظواهر اشیاء و نمودها که بوسیلة حواس یا وجدان شناخته می&zwnj شوند تجاوز کره و حقیقت آنها را دریابد.

پس متافیزیک، پدیده&zwnj ها را که نسبت به یکدیگر و نسبت به فکر شخص فرق و اختلاف پیدا می&zwnj کند کنار می&zwnj گذارد و جستجوی مطلق و تغییرناپذیر و بلاشرط را منظور خود قرار می&zwnj دهد.

یکی از مهمترین و زیباترین عقاید متافیزیک دربارة زیبا و زیبایی نظریة فیلسوف نابغة یونان افلاطون است. به عقیدة او عالم محسوس، عالمی که به وسیلة حواس شناخته می&zwnj شود، یک عالم ظاهری و مجازی است. زیرا موجوداتی که آنرا تشکیل می&zwnj دهند دائماً در تلون و تغییر هستند. در صورتیکه حقیقت یکی است و تغییرناپذیر. اشیائی که ما می&zwnj بینیم بعضی بزرگ و برخی دیگر کوچکند. بزرگ&zwnj ها، کوچک و کوچک&zwnj ها، بزرگ می&zwnj شوند. اینها همه ظواهرند ولی بزرگ و کوچک حقایقند.

ویکتور کوزون می&zwnj گوید: اگر زیبایی مطلقی وجود نداشته باشد باید به زیبایی&zwnj های نسبی و متغیر مثلاً زیبایی باستانی توجه کرد که هر یک از این زیبایی&zwnj ها نیز اقسام مختلف خواهند داشت.

&ldquo غلط بودن نتیجه&rdquo غلط بودن اصلی را می&zwnj رساند این عقیده که به نظر کوزون نادرست است، نظر و عقیدة اکثر دانشمندان امروز است. از اینرو نمی&zwnj توان سنخ واحدی برای زیبایی قبول کرد. پس استنتاج نظریه&zwnj ای دربارة هنر و زیبایی از فلسفة مابعدالطبیعه که مورد قبول همه باشد میسر نیست.

ـ جامعه&zwnj شناسی و تاریخ، هر دو امور اجتماعی را مورد تحقیق و مطالعه قرار می&zwnj دهند. منتها اولی، صفات کلی و عمومی و مشترک و دومی، پدیده&zwnj های فردی و خصوصی آنها را در نظر می&zwnj گیرد.

عده&zwnj ای از متفکرین معتقدند که شناخت زیبایی را باید بویژه از لحاظ متافیزیک و جامعه&zwnj شناسی و تاریخ مورد تحقیق و بحث قرار داد، زیرا اثر هنری همیشه محصول محیط اجتماعی بوده و توالی اشکال مختلف هنرها و حتی سنخ&zwnj های زیبایی را باید در تاریخ جستجو و توجیه کرد.

هر اثر هنری و زیبا جزء مجموع آثار هنرمند و مؤلف بوده و خود هنرمند نیز به یک گروه و مکتب هنری، یک کشور و یک زمان مربوط و متعلق است. با درنظر گرفتن نکات گفته شده قاعدة زیر بدست می&zwnj آید:

برای فهم و شناخت آثار هنری و هنرمندان باید شرایط و اوضاع کلی و عمومی و ممیزات فکری و اخلاقی دورة آنها را بطور دقیق شناخت.

اکنون پرسشی پیش می&zwnj آید؛ شرایط و عوامل بوجود آورندة آثار هنری و نوابغ کدام&zwnj ها هستند؟ &ldquo تن&rdquo در مقدمة تاریخ ادبیات انگلیس عوامل بوجودآورندة آثار هنری را عبارت از نژاد، محیط و زمان دانسته است.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-103639-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%d9%8a-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d8%a8%d8%b7-%d8%a8%d9%88%d8%ac%d9%88%d8%af%d8%a2%d9%88%d8%b1%d9%86/
  • ۹۵/۰۶/۱۸
  • fashen file

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی